Известие

Collapse
No announcement yet.

Данък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Galeano
    Първоначално публикувано от Alagar_
    Аз даже не съм регистриран в общината. И за кво да плащам...за хубавите пътища.Абе сигурно ще страдам ако реша да я продам....обаче поне за прегледа минавам през мой човек.
    Има срок след като купиш колата да я регистр. в данъчното.И да не си им я показвал данък си тече+ глоба мисля..
    Длъжен си да декларираш колата в общината в двумесечен срок от придобиването й.
    За това, че не си я декларирал глобата е от 20 до 200 лева. Колкото повече се забавиш, толкова по-голяма ще е глобата.
    Освен това ще трябва да платиш всички данъци от датата на придобиване до датата на продажба с начислена върху тях лихва за забава от датата на падежа до датата на плащането. Лихвата е (ОЛП + 10) / 360 за всеки ден забава.
    Когато решиш да продаваш колата ще имаш проблеми: глоба, лихви и повече загубено време от нормалното за прехвърляне на автомобил.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

данък

а ако я пишеш по малък мотор т.е.по малко кс. дали данъчните имат връзка с комп.на КАТ
      0887902720 166 2.4jtd20v 2005

Comment

данък

а ако я пишеш по малък мотор т.е.по малко кс. дали данъчните имат връзка с комп.на КАТ

Comment

Първоначално публикувано от botsos
          Аре стига бе!!!

Как са ми изчислили моя данък, след като не е по нито един от методите (или калкулаторите)?! Данакът на колата ми точно 175 кинта, като съм с 2.0 двигател 155 кончета и колата ми е от '00 година.

Аре някой да ми изчисли данъка с изказаните методи и да се получи 175 лева, че аз явно съм много куц!!!
          Ок ти кога си регистрирал колата от колко време я имаш?
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos
            Аре стига бе!!!

Как са ми изчислили моя данък, след като не е по нито един от методите (или калкулаторите)?! Данакът на колата ми точно 175 кинта, като съм с 2.0 двигател 155 кончета и колата ми е от '00 година.

Аре някой да ми изчисли данъка с изказаните методи и да се получи 175 лева, че аз явно съм много куц!!!
            Ок ти кога си регистрирал колата от колко време я имаш?
            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

още не съм я регистрипал в данъчното имам я от 1 месец

Comment

още не съм я регистрипал в данъчното имам я от 1 месец

Comment

По този калкулатор ми излиза данък 168 лв а аз платих за 6 месеца 98,като служителката ми обясни,че догодина ще плата съответно за 12 месеца - 196 лв.Бе голяма мистерия с тея данъци,всеки различно смята....
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

По този калкулатор ми излиза данък 168 лв а аз платих за 6 месеца 98,като служителката ми обясни,че догодина ще плата съответно за 12 месеца - 196 лв.Бе голяма мистерия с тея данъци,всеки различно смята....
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

А най - интересното е, че за нова кола плащаш некви луди данаци , а за некъв дръгел от 80-те данъка е нищожен. Апък и ако я прекараш че и катализатор има си е без пари
                      А сега ми кажете това в коя цивилизована държава го има
                      sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

А най - интересното е, че за нова кола плащаш некви луди данаци , а за некъв дръгел от 80-те данъка е нищожен. Апък и ако я прекараш че и катализатор има си е без пари
                        А сега ми кажете това в коя цивилизована държава го има
                        sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Ами в България къде другаде!И после реват много стар бил автопарка на българите!Ами как няма да е стар като нито има заплати като хорта, а цените европейски, нито поущряват хората да си купуват по-нови коли след като данък им се вдига с пъти и как си мислят да намалят вноса на" моргите" незнам

Comment

Ами в България къде другаде!И после реват много стар бил автопарка на българите!Ами как няма да е стар като нито има заплати като хорта, а цените европейски, нито поущряват хората да си купуват по-нови коли след като данък им се вдига с пъти и как си мислят да намалят вноса на" моргите" незнам

Comment

Working...
                            X